KESHILLA

Vlerat ushqyese të majdanozit mund të ndihmojnë të zhdukin disa baktere të këqija dhe të shkaktojnë sekretim të gjëndrave biliare të mëlçisë, gjë që ndihmon në shkrirjen e yndyrës..

RECETA

Keku Rhubarb është një kek me një mbushje raveni. Popullor në Mbretërinë e Bashkuar, ku raveni është kultivuar që nga viti 1600...

KURIOZITETE

Punimi i brumit të bukës mund të jetë një nga hapat më argëtues të përgatitjes së bukës. Ndiqni këto instruksione bazike ...

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta