VIP-at NE TAVOLINE

Informacion mbi menyren e te ushqyerit te personazheve te njohur shqiptare dhe te huaj

VIP-at NE TAVOLINE

5 planet dietike që qëndrojnë pas trupave më të bukur në botë. Së pari, le ta themi hapur se: trupi i hollë dhe i gjatë i një modeleje është çështje fati, rezultat i një trashëgimie gjenetike. E megjithatë, edhe trupat më të mirë të botës duhet të vënë në punën teknikat e tyre për të mos humbur shkëlqimin që i karakterizon.

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta