PYETJE PERGJIGJE DOKTORIPYETJE PERGJIGJE DOKTORI

Kardiologjia është një degë e shkencave mjekësore që studion zemrën dhe proceset e qarkullimit. Para se të fillojmë një dietë të çdo lloji, ne duhet të konsultohemi me një kardiolog dhe të bëjmë ekzaminimet përkatëse për zemrën.

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta