TE REJATE REJA

Në latinisht, valeriana do të thotë “të jesh i shëndetshëm”. Ajo i jep forcë trupit dhe këtë gjë e bën pikërisht rrënja e mrekullueshme e Valerianës. Vetitë e kësaj bime janë me të vërtetë unike...

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta