RECETARECETA

Shafran i Indisë ka një përmbajtje të lartë të vitaminës C dhe vitaminës B6 dhe është një burim i madh i magnezit, kaliumit dhe manganit. -Mbron shëndetin kardiovaskular / Parandalon diabetin / Trajton depresionin / Trajton astmën / Zvogëlon inflamacionin

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta