SHENDETISHENDETI

Farat e lulëkuqes janë fara të vogla të errëta që tashmë janë kudo në ëmbëlsira dhe bukë. Këto fara janë një depo e vitaminave dhe mineraleve, por sidomos kanë veti anti-stres. Farat e lulekuqes në sajë të vitaminës B5 ndihmojnë në luftën kundër stresit dhe shkarkimit të ankthit. 100g fara në fakt sigurojë rreth 65% të nevojave ditore të rekomanduar të vitaminës B5.

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta