DOSSIERDOSSIER

Mosha ndikon në prodhimin natyral të yndyrës në lëkurë, e cila është arsyeja kryesore për linjat e bukura, rrudhat dhe lëkurën e zbehur. Kini kujdes për lëkurën tuaj dhe bëni diçka për mungesën e yndyrës për ta mbajtur atë të ushqyer dhe të butë. Disa vajra kanë efekte të forta anti-plakje, dhe ju mund t’i përdorni ato për të rigjeneruar, hidratuar dhe zbutur lëkurën tuaj. Ju paraqesim vajrat më të mirë natyralë që bëjnë mrekulli për lëkurën tuaj.

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta