KESHILLAKESHILLA

Në epokën moderne, plot me “mrekulli” në mjekësi, jetëgjatësia dhe cilësia e jetës është përmirësuar. Kjo që sapo përmendëm qendron, edhe pse, për disa popullsi si ajo kineze dhe japoneze, një nga sekretet e e shëndetit të mirë dhe jetëgjatësisë konsiston veçanërisht në ushqimet dhe disa substanca me vlera antioksidante. Njëri mbi të gjithë, “Goji Berry”, me vlera ushqyese të pafundme. Konsumi i tyre është i përhapur prej shekujsh në vendet e orientit, ndërsa në perëndim ka disa vite që njihet dhe përdoret.

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta