Instituti i Kulinarise Neranxi
Si të pergatisim bukë të ndryshme


Studentet i Institutit Kulinar Neranxi gjatë orës së praktikës

-Grisini me rozmarine dhe rigon

-Bageta me ullinj te zinj "Robo"

-Panine me domate te thara

-Franxholla me arra

-Buke vegjetariane me kaperi

 Studentet u treguan mjaft te interesuar per keto receta duke i vene ato ne praktike. Kjo është shkolla e njerëzve që kulinarinë e ngrenë në art.
SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta