TE REJA
Kakaoja, ka më shumë antioksidues se vera e kuqe dhe çaji


Studiuesit amerikanë thonë se përqendrimi i antioksiduesve në pijet me kakao, është pothuajse dy herë më i lartë se sa në verën e kuqe. Po ashtu pija e kakaos ka dy deri në tri herë më shumë përbërës me efekt antioksidues se sa në çajin e zi. Nëse dëshironi të përfitoni më shumë nga efekti i kakaos, zgjidheni atë të nxehtë, pasi mendohet se ka më shumë efekt të dobishëm se sa kakaoja e ftohtë. Antioksiduesit janë përbërës të shëndetshëm të pranishëm edhe në fruta, perime, peshq dhe vajra. Ata luftojnë radikalet e lira dhe vrasin molekulat që janë të dëmshme për qelizat e shëndetshme të organizmit.  Sugjerim: Me një eksperiencë mbi dy dekada në importin dhe përpunimin e lëndëve të para ushqimore, Kompania “Neranxi”, gjithmonë ka sjellë në tregun shqiptar, kakao të cilësë ekstra dhe me përqindje yndyre të ndryshme. Pë të marrë të gjitha benefitet e kakaos, zgjidhni atë më cilësoren. 
SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta