Instituti i Kulinarise Neranxi
Ambasada Italiane zgjedh Institutin Kulinar Neranxi për të celebruar kuzhinën shqiptare


Një menu shqiptare për ministra e ambasadorë

Pak ditë më parë, në Ambasadën Italiane u organizua një darkë për të nderuar traditën kulinare shqiptare dhe për ta përgatitur këtë darkë, u përzgjodh Instituti Kulinar Neranxi. Të ftuar ishin përfaqësues të qeverisë dhe deputetë, Ambasadorë dhe shumë figura të tjera publike. Nxënësit e Institutit Kulinar Neranxi përgatitën pjata të traditës shqiptare, natyrisht duke i pasuruar me detaje të reja. Të pranishmit komplimentuan ata kuzhinierë dhe pastiçierë të së ardhmes të cilët që tani janë të denjë për të përgatitur pjata aq cilësore. 
SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta