TE REJA
REISHI - Ling Zhi Kërpudha e Pavdekësisë

Kërpudha Reishi, quhet ndryshe (Lingzhi), është një kërpudhë e cila përshkruhet si “e ashpër” dhe e “drunjtë” me një shije të hidhur. Trupi i frutit (mbi tokë) dhe pjesa e micelit (flamentet e lidhura me një grup kërpudhash) janë përdorur si ilaç. Kërpudha Reishi përdoret për forcimin e sistemit imunitar, dhe parandaluar infeksionet virale të tilla si: gripi, gripi i derrit, dhe gripi i shpendëve, problemet e mushkërive duke përfshirë astmën dhe bronkitin, sëmundjet e zemrës dhe duke kontribuar për mire në gjëndje të tilla si: tensioni i lartë i gjakut dhe kolesteroli i lartë, sëmundjet e veshkave, kanceri dhe sëmundjet e mëlçisë. Ajo është përdorur edhe për HIV / AIDS, sindromën e lodhjes kronike (CFS), probleme me pagjumësinë, ulcerat në stomak, helmimet dhe herpes. Përdorime të tjera përfshijnë: reduktimin e stresit dhe parandalimin e lodhjes.

 Ndryshe nga kërpudha e tjera, Reishi përmban acid ganoderik, e cila i jep një shije të butë të hidhur.Ajo ka efekte anti-infamator dhe anti-kancerogjen. Reishi gjithashtu përmban PS-G polysaccharides, të cilat forcojnë sistemin imunitar, pengojnë proceset e vdekjes qelizore dhe veprojnë si antioksidantë. Gjithashtu përmban proteina dhe një përqindje të lartë të fbrave dietike, që rregullojnë tretjen dhe përshpejtojnë detoksifkimin nga toksinat e dëmshme. Reishi gjithashtu përmban minerale si: fosfor, kalcium, magnez, kalium, natrium, zink, mangan, hekur dhe bakër. Disa substanca të tjera bioactive gjithashtu të pranishme në pluhur Reishi janë edhe: ergosteroli, mannitoli, kumarini, alkaloidet, laktonet, acidet yndyrore të pangopura dhe adenosinet. Së bashku, ata ndihmojnë për të përmirësuar mirëqenien e përgjithshme dhe për të rritur fuqinë fzike.

Pëdorimi: Këshillohen të merret 5.2 gr çdo ditë.

E gjeni tek dyqanet e rrjetit Neranxi ne forme pluhuri.SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta