TE REJA
BIO SPIRULINA

Spirulina përmban rreth 50 nutrientë bioaktivë të cilat përfshijnë rregullimin e funksioneve të trupit. Spirulina (spirulina platensis) përmban nje kombinim të fuqishëm të substancave esenciale për trupin e njeriut, disa shumë të rralla dhe të rendësishme. Spirulina është lehtësisht e tretshme, normalizon mikroflorën e zorrëve, pastron trupin, dhe siguron rënie nga pesha në mënyrë natyrale që rezulton si pasojë e shkëmbimit të përmbajtjes së substancave toksike në kyçe, muskuj dhe limfë. Forcon muskujt, përmirëson shikimin, forcon flokët, elasticitetin e lekurës, normalizon nivelin e kolesterolit, forcon sistemin nervor , parandalon dhe trajton arteriosklerozen, rregullon presionin e gjakut, trajton aneminë, hepatitin, gastritin, diabetin, hipogliceminë dhe përmirëson imunitetin. Përmban: 100% Spirulina Organike. Përdorimi: 3 kapsula në ditë për një përiudhe 3-6 muaj.

BIO SPIRULINA NE KAPSULE 400mg (60 kapsula)

E gjeni ne linjen e produkteve organike prane dyqaneve NeranxiSHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta