RECETA
Parajsa Tropikale - Martini Lyche

Misioni i Toschi Vignola është që të ofrojë produkte të cilësisë në treg, në të njëjtën kohë duke respektuar traditën dhe veçoritë territoriale. Certifikimi i cilësisë: Në vitin 2000 Toschi Vignola mori certifikimin UNI-EN-ISO 9001: 2000. Në vitin 2006 ajo mori certifikimin IFS për të gjitha produktet e saj. Kompania Neranxi prej 13 vjetësh është distributor eksluziv i Kompanise italiane Toschi. Një barist profesionist mund të zgjedhë lirisht në këtë gamë të gjerë produktesh, për t’iu ofruar klientëve koktejle shumë të veçanta, por edhe amvisat mund të zbulojnë falë “Toschit” disa aftësi në përgatitje koktejlesh, që do të befasohen edhe vetë.

Përbërësit:

1 kokërr lyche

180ml shurup lyche Toschi

kuba akulli

715 ml martini

120 ml vodka

Mbushni shakerin  gjysmën me akull.

Shtoni  shurup lychee, vodka dhe martini.

tundeni rreth 

20 sekonda.

Hidhni kokteilin 

në gotë për martini.

Zbukurojeni me 

fruta lychee.

 Produktet Toschi i gjeni tek Kompania Neranxi për profesionistët, dhe në rrjetin e dyqaneve Neranxi për familjarët.
SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta