VIP-at NE TAVOLINE

Sepse ti, sigurisht që do të dish se çfarë i bën të duken aq të bukura.

TE REJA

Në shurupin e Panjës Anderson’s nuk ka aditivë dhe konservantë. As ingredientë të tjerë shtesë. Shurupi i Pastër i Panjës bëhet nga Sapi i pemës së panjës.

RECETA

Jennifer Garner ështe një mama që punon shumë, por gjithsesi gjen kohën për të postuar "Pretend Cooking Show" ne Facebok dhe të ndajë disa nga recetat e saj të shijshme me ne.

SHKARKO GAZETEN E MUAJIT
gazeta